SimplePay kiegészítő WooCommerce-hez

[Ezt a cikket 3 perc elolvasni.]

Az online világban egyre többen fizetik internetes rendelésüket bankkártyával. A vásárló számára ez hatalmas könnyebbség, hiszen nem kell külön az utalással bíbelődnie, vagy készpénzzel fizetnie a kiszállításkor. A hiedelmekkel ellentétben a bankkártyás fizetés biztonságos, ugyanis a tranzakciók visszatéríthetőek.

Üzemeltetői oldalról is hatalmas segítség a bankkártyás fizetés biztosítása, megmenekülünk pl. az átutalás okozta adminisztrációtól. Digitális termék árulása esetén a dolgunk még egyszerűbb, a bankkártyás fizetés bevezetésével folyamatainkat teljesen automatizálttá tehetjük.

A SimplePay for WooCommerce segítségével mindez megvalósítható. Feltelepítést követően a beüzemelése nem tart tovább 5 percnél. Erről egy videó is készült, amit egyik felhasználója készített:

A bővítmény funkciói

A SimplePay for WooCommerce az alábbi funkciókkal rendelkezik:

  • Gyors telepítés: Szabványos WordPress bővítmény, telepítése pillanatok alatt megtörténik
  • Egyszerű aktiválás: A vásárlást követően a bővítményt aktiválni kell a megkapott licenckóddal.
  • Több devizanem lehetőség: A SimplePay által támogatott mindhárom devizanem kiválasztható.
  • Többnyelvű felület: A bővítmény jelenleg angolul és magyarul tud, de van lehetőség további fordítások hozzáadására is.
  • Jogi megfelelőség: Mind a kötelező logó, mind az Adattovábbítási nyilatkozat megjelenik a megfelelő helyeken, így a SimplePay tesztjein gond nélkül átmegy.
  • Egyszeri fizetés/visszatérítés támogatása

A bővítmény működése

A bővítmény működését egy részletes dokumentáció is segíti, amit sikeres vásárlást követően az aktivációt is tartalmazó emailben találunk. Ebben nem csak a bővítmény telepítését olvashatjuk el, hanem minden egyéb információt is megkapunk ahhoz, hogy szerződhessünk a SimplePay-t üzemeltető céggel.

A dokumentáció az alábbi linkről is elérhető: https://bitron.hu/spl/spl_install.pdf

A bővítmény megvásárlása

A bővítménynek éves díja van. Ezért cserébe emailes támogatást kapunk, így ha bárhol elakadnánk, lesz kihez fordulnunk. WordPress és WooCommerce frissítése sem akadály, a SimplePay for WooCommerce bővítmény folyamatosan naprakész.

A plugin ára évi 15 000 Ft, melyből a WPSzaki olvasói egyszeri 2000 Ft-os kedvezményt kapnak. Vásárláskor csak adjuk meg a wpszaki kuponkódot.

A bővítmény megvásárlásához kattints a lenti gombra és ne feledd megadni a wpszaki kuponkódot a kedvezményed érvényesítéséhez!

Ha tetszik, mutasd meg másoknak is: